💻 DOBRE PRAKTYKI W ZESPOLE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

11 grudnia 2020 roku odbyło się seminarium, które pozwoliło uczestnikom zapoznać się z przykładami dobrych praktyk w Zespole Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej–Karamać. O projektach zrealizowanych w Gorzowie Wielkopolskim opowiedziała Małgorzata Ciechanowicz-Budny. Prowadząca zwróciła szczególną uwagę na działania szkoleniowe oraz upowszechnianiu efektów. Dodatkowo, podczas webinarium, podstawowe zasady ECVET omówiła Agata Poczmańska.

 

Podstawowe zasady ECVET, Agata Poczmańska

Dobre praktyki - Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim, Małgorzata Ciechanowicz-Budny

Czas rozpoczęcia

10:00

11 grudnia 2020

Czas zakończenia

18:00

11 grudnia 2020

Font Resize